Bărbat arestat după ce a ameninţat că se aruncă în aer în clădirea consulatului Iranului de la Paris

Bărbat arestat după ce a ameninţat că se aruncă în aer în clădirea consulatului Iranului de la Paris

Poliţia franceză a arestat un bărbat care a ameninţat că se va arunca în aer în clădirea consulatului Iranului din Paris, dar la percheziţie s-a constatat că nu avea asupra sa explozibili.

Imaginea articolului Bărbat arestat după ce a ameninţat că se aruncă în aer în clădirea consulatului Iranului de la Paris

Bărbat arestat după ce a ameninţat că se aruncă în aer în clădirea consulatului Iranului de la Paris

Un bărbat care a ameninţat că se va arunca în aer în consulatul Iranului de la Paris a fost arestat vineri. O sursă din cadrul poliţiei a declarat pentru Reuters că bărbatul a fost văzut intrând în consulat având asupra sa ceea ce păreau a fi o grenadă şi o vestă explozivă. Poliţia a izolat zona.

Bărbatul a părăsit ulterior consulatul şi a fost apoi arestat. Postul de televiziune BFM a arătat că acesta avea asupra sa ”replici de grenade”.

Potrivit sursei din poliţia franceză ar fi vorba despre acelaşi bărbat care a fost suspectat de o tentativă de incendiere în apropierea consulatului iranian într-un incident petrecut în septembrie anul trecut.

Ziarul Le Parisien a precizat pe site-ul său că, potrivit mai multor martori, bărbatul a târât steaguri pe podeaua consulatului şi a spus că vrea să răzbune moartea fratelui său. Nu a fost clar dacă incidentul a avut vreo legătură cu tensiunile actuale dintre Iran şi Israel.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop

PROSPORT.RO

Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: ‘Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră’

CANCAN.RO

Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!

GANDUL.RO