Klopp le prezintă scuze suporterilor după ce Liverpool a făcut un pas greşit în lupta pentru titlu

Klopp le prezintă scuze suporterilor după ce Liverpool a făcut un pas greşit în lupta pentru titlu

„Nu pot decât să-mi cer scuze suporterilor. Toţi cei care ne sunt alături ştiu cât de greu a fost şi pentru noi. Ar fi trebuit să ne descurcăm mai bine, dar nu am făcut-o”, a declarat Jurgen Klopp după înfrângerea de miercuri seara, din deplasare, în faţa lui Everton, potrivit Reuters.

„Sunt foarte dezamăgit de multe lucruri. A fost exact jocul pe care l-a dorit Everton. Am creat multe ocazii, dar nu am marcat. Nu am fost suficient de buni, asta trebuie să recunoaştem”, a spus Klopp.

Liverpool e pe locul 2 în Premier League, la trei puncte în spatele lui Arsenal, cu patru meciuri rămase de jucat în campionat. Pe 3 e Manchester City, cu un punct mai puţin decât Liverpool, dar şi cu două meciuri în minus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].