Allegri, îngrijorat înaintea meciului lui Juventus cu Roma: Sunt flămânzi de rezultate

Allegri, îngrijorat înaintea meciului lui Juventus cu Roma: Sunt flămânzi de rezultate

Juventus Torino joacă duminică un meci important în Serie A, la AS Roma. Roma, care a pierdut joi prima manşă a semifinalei din Europa League cu 2-0 în faţa campioanei Germaniei, Bayer Leverkusen, ocupă locul cinci în clasament, după o singură victorie în trei meciuri de campionat.

“Vom găsi o Roma furioasă, care vrea să revină în lupta pentru primele patru poziţii şi vom avea nevoie de un joc bun din partea noastră”, a declarat Allegri înaintea meciului de duminică de la Roma, potrivit Reuters.

Juventus se află pe locul al treilea, iar victoria de duminică i-ar asigura locul în Liga Campionilor.

De cealaltă parte, Daniele De Rossi a redresat sezonul Romei de la preluarea băncii tehnice de la Jose Mourinho în ianuarie, echipa ocupând atunci locul nouă în clasament.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].