Rebelii Houthi susţin că au atacat trei nave comerciale în apele din apropierea Yemenului

Rebelii Houthi susţin că au atacat trei nave comerciale în apele din apropierea Yemenului

Purtătorul de cuvânt al grupării militare Houthi, Yahya Sarea, a declarat că rebelii au atacat MSC DEGO şi MSC GINA în Golful Aden folosind rachete şi drone, potrivit Sky News.

Yahya Sarea a mai spus că gruparea a vizat şi MSC VITTORIA de două ori, în Oceanul Indian şi în Golful Aden. Reprezentantul Houthi nu a oferit alte detalii legate de momentul şi rezultatul atacurilor.

MSC DEGO şi MSC GINA au raportat marţi explozii, dar fără a produce victime sau pagube importante. Atacul asupra MSC VITTORIA nu a fost anunţat de nicio autoritate maritimă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].