Universitatea Craiova o învinge pe FCSB şi încinge lupta pentru locul 2 în Superligă

Universitatea Craiova o învinge pe FCSB şi încinge lupta pentru locul 2 în Superligă

Universitatea Craiova a învins-o, luni seară, pe teren propriu, cu 2-0 (1-0) pe FCSB, în ultimul meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii de fotbal.

Golurile au fost înscrise de Raul Silva, în minutul 3, şi de Andrei Ivan, în minutul 71.

FCSB putea să reintre în joc, însă a ratat un penalty, în minutul 78, prin Olaru.

În urma acestui rezultat Universitatea Craiova urcă pe locul 2, la egalitate de puncte, 40, cu CFR Cluj, dar cu golaveraj mai bun, aşa încât lupta pentru locul 2 – dat fiind că FCSB şi-a adjudecat deja titlul – se încinge cu două etape înainte de finalul campionatului.

Locul 2 duce sigur, fără baraj, într-o cupă europeană – Conference League -, iar pentru această poziţie se bat, în continuare, Craiova, CFR şi Farul. Constănţenii sunt pe locul 4, la cinci puncte de CFR şi Craiova.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].