Naţionala României de hochei, cea mai bună clasare din 1996 încoace la nivel mondial

Naţionala României de hochei, cea mai bună clasare din 1996 încoace la nivel mondial

Cele trei victorii consecutive obţinute de România în ultimele partide disputate la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, Grupa A, de la Bolzano (Italia), au clasat naţionala tricoloră pe locul 4 în grupă. România are cea mai bună clasare la nivel mondial din 1996 încoace, între primele 20.

Imaginea articolului Naţionala României de hochei, cea mai bună clasare din 1996 încoace la nivel mondial

Naţionala de hochei, cea mai bună clasare din 1996 încoace la nivel mondial

Naţionala de hochei a României a terminat Grupa A din Divizia I a Campionatului Mondial, desfăşurat în Italia, la Bolzano, pe locul 4, la egalitate de puncte cu ocupanta locul 2, Slovenia (departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe), care a promovat în Divizia de Elită 2025, alături de Ungaria.

”Chiar dacă nu a reuşit promovarea, naţionala României a reuşit o performanţă remarcabilă, având în vedere că victoria împotriva Coreei de Sud a venit în inferioritate numerică, iar Japonia nu mai fusese învinsă de România decât de două ori în ultimele opt meciuri disputate, una dintre cele două victorii fiind cea de sâmbătă”, arată Agenţia Naţională pentru Sport pe pagina sa de Facebook.

”Ca urmare a rezultatelor de la Mondiale, România se află printre cele mai bune 20 de naţionale ale lumii, cea mai bună clasare din 1996 încoace”, a mai arătat ANS.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar a fost întrebată imediat: „Ești bolnavă?”

PROSPORT.RO

Ce salariu are o farmacistă de la Dr. Max sau Catena, acum, în 2024. De necrezut câți lei primește lunar, de fapt

CANCAN.RO

Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare

GANDUL.RO