Marcel Ciolacu, prezentat la PSD Argeş drept „viitorul preşedinte al României”. Le-a răspuns cu cuvinte mari

Marcel Ciolacu, prezentat la PSD Argeş drept „viitorul preşedinte al României”. Le-a răspuns cu cuvinte mari

Ciolacu a menţionat un moment din trecut, când la PSD era „doar curent”, iar Paul Stănescu i-a spus: „Hai să plecăm la Argeş, că la Dâmboviţa se alege praful”.

„Aşa am plecat la drum şi am făcut conferinţă la dumneavoastră. Aşa s-a format această echipă frumoasă pe care o aveţi astăzi. Haideţi să nu ne alinăm: veţi câştiga toate alegerile. Nu are nimeni astăzi nicio şansă în faţa dumneavoastră”, a spus Ciolacu, prezentat ca „viitorul preşedinte al României”.

Buzoianul a menţionat că „marele merit al echipei din Argeş” îi aparţine preşedintui Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă.

De asemenea, Ciolacu a vorbit despre momentul în care a ajuns la guvernare şi „au început să apară nenorocirile”, cu referire la „azilele groazei”.

„S-a clocit şi organizat tot acel atac. Adevărul a ieşit la iveală: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei, Marius Budăi nu a avut nicio treabă cu azilele groazei”, a adăugat preşedintele PSD.

Acesta a mai spus că „trebuie să învăţăm şi să înţelegem politica, trebuie să ţinem unii la alţii”.

PSD Argeş şi-a lansat candidaţii pentru alegerile locale. Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, şi Cristian Gentea, primar Piteştiului, candidează pentru noi mandate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].