Un german, desemnat antrenorul etapei în Superliga de fotbal

Un german, desemnat antrenorul etapei în Superliga de fotbal

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 8-a din play-off şi play-out, prezentată marţi de Liga Profesionistă de Fotbal:

Portar: Jesus Fernandez (FC Voluntari) – A avut trei intervenţii ireale, care ar putea fi decisive în atingerea obiectivului de către ilfoveni.

Fundaşi: Romario Benzar (FC Botoşani) – În ciuda unei accidentări oribile suferite în partida cu Dinamo, a rămas acelaşi om de bază al echipei sale; Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Impecabil tot meciul, atât la intervenţiile directe cât şi la dublaj; Raul Silva (Universitatea Craiova) – Şi-a asigurat poarta cu o evoluţie sigură pe toată durata partidei. În plus, este omul care a deschis scorul; Andres Dumitrescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Cel mai bun meci de când s-a întors în SuperLigă!

Mijlocaşi: Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A contribuit la succesul echipei sale cu două pase decisive. Are un sezon de formidabil, cu 20 de contribuţii ofensive (12 goluri, 5 pase decisive, 3 penalty-uri scoase); Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) – A repetat prestaţia extraordinară din partida cu Sepsi OSK; Rareş Pop (UTA Arad) – A marcat un gol şi a avut o prestaţie apludată în picioare de suporterii arădeni, la ultimul său meci pentru echipa care l-a format; Ahmed Bani (Dinamo) – A fost cel mai bun de pe teren dintr-un meci de-a dreptul spectaculos! A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Atacanţi: Pavol Safranko (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Eroul meciului cu Farul, partidă în care a înscris de trei ori, ajungând la 30 de goluri marcate în 133 de prezenţe în SuperLigă; Philip Otele (CFR 1907 Cluj) – Cel mai bun de pe teren: două goluri şi pasă decisivă.

Antrenorul etapei: Bernd Storck (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – În ciuda problemelor de lot, a pregătit excelent duelul cu constănţenii, iar la final s-a bucurat de un succes categoric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].