Frank Turner doboară recordul mondial pentru cele mai multe concerte susţinute în 24 de ore

Frank Turner doboară recordul mondial pentru cele mai multe concerte susţinute în 24 de ore

Isprava a început în Jacaranda Baltic din Liverpool, sâmbătă (4 mai), la ora 12.30, iar Turner a străbătut toată ţara, înainte de a încheia misiunea la The Brook din Southampton, duminică (5 mai), la prânz.

Regulile pentru tentativa de record mondial au fost stabilite de MVT, care a precizat că fiecare set trebuie să dureze cel puţin 15 minute, fără locuri repetate şi cu un minim de 25 de spectatori la fiecare spectacol.

La începutul „călătoriei”, Turner a postat o imagine cu el însuşi ţinând o coală albă pe care scria „Before”, scriind: „Începem, prieteni. 15 spectacole, 15 oraşe, 24 de ore. Aceasta este o idee teribilă. Mulţumesc localurilor, echipei mele, magazinelor de discuri şi musicvenuetrust – hai să facem asta”.

Ulterior, a fost urmată de o postare din ultima etapă a încercării, cu un afiş pe care scria „After”.

„Mândru. Obosit. Recunoscător. Trăiască muzica independentă”, a scris el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].