FCSB-Farul, duelul primelor clasate în play-off-ul Superligii. Roş-albaştrii au nevoie de un punct pentru a câştiga titlul

FCSB-Farul, duelul primelor clasate în play-off-ul Superligii. Roş-albaştrii au nevoie de un punct pentru a câştiga titlul

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 37 de ori, de 24 de ori s-au impus bucureştenii, de opt ori au câştigat dobrogenii, iar de alte cinci ori au remizat, scrie Liga Profesionistă de Fotbal.

În cele 18 partide în care FCSB a fost gazdă, bucureştenii au câştigat 16 partide, 4 au fost câştigate de Farul şi au fost două remize.

Ultima victorie bifată de constănţeni a fost în 21 mai 2023, Farul – FCSB 3-2, meci la finalul căruia gruparea antrenată de Gheorghe Hagi a devenit campioană.

„Gheorghe Hagi vs FCSB în toate competiţiile: 32 de jocuri – 7 victorii – 4 remize – 21 înfrângeri. Niciunul dintre cele 32 de dueluri nu s-a terminat fără gol marcat. În schimb, în 16 dintre aceste partide s-a înscris de cel puţin 3 ori”, notează LPF.

FCSB are nevoie de un punct pentru a câştiga titlul, prima oară din 2015 încoace. Vor fi cel puţin 35.000 de spectatori pe Arena Naţională.

Tot sâmbătă, în play-out, se joacă partida FC U Craiova 1948 – Universitatea Cluj, de la ora 17.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].