Trucuri pentru a slăbi sănătos! Fii Sublima

Trucuri pentru a slăbi sănătos! Fii Sublima

Supraponderea şi obezitatea apar ca urmare a unui dezechilibru între aportul şi consumul energetic. Deşi pare o ecuaţie simplă, acest dezechilibru are la origine adesea un complex multifactorial format din elemente de stil de viaţă, mecanisme genetice, mecanisme neurohormonale, la care se adaugă diverse influenţe fiziologice, psihologice, sociale sau culturale.

– Vă recomandăm adoptarea unui model alimentar sănătos pe termen lung şi evitarea curelor de slăbire drastice.

– Alegeţi tehnici de gătire blânde (fiert, înăbuşit, copt) şi evitaţi alimentele prăjite, alimentele ultraprocesate hipercalorice care conţin grăsimi nesănătoase sau zahăr adăugat (mezeluri, patiserie, dulciuri concentrate).

– Controlul porţiilor şi masticaţia sunt esenţiale. Ridicaţi-vă de la masă când simţiţi că sunteţi 90% sătul. Sunt ”trucuri” care aduc beneficii uimitoare!

–  Luaţi ultima masă cu câteva ore înainte de culcare, pentru un somn odihnitor şi faceţi un repaus alimentar de minimum 12-14 ore la fiecare 24 ore, în care să beţi doar apă (de exemplu, ultima masă a zilei în intervalul 18-20, iar prima masă a zilei următoare în intervalul 6-8).

– Faceţi mişcare zilnic, 30-60 minute, la intensitate moderată, adaptată la vârstă, starea de sănătate şi limitele fizice reale ale corpului dumneavoastră.

Dormiţi 7-8 ore în fiecare noapte.

– Plantele medicinale sunt un ajutor preţios în procesul de slăbire, de aceea noi vă recomandăm produsul Sublima Silueth 90-60-90 comprimate care conţine extracte din frunze de ceai verde care activează arderea grăsimilor şi gudmar care controlează pofta de dulce. Fără amidon, gluten, zahăr.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].