BVB, operatorul pieţei locale de capital, va distribui acţionarilor dividende de 12,5 mil. lei

BVB, operatorul pieţei locale de capital, va distribui acţionarilor dividende de 12,5 mil. lei

BVB, operatorul pieţei de capital din România, a anunţat că acţionarii au aprobat miercuri distribuirea unor dividende de 12,5 milioane de lei din profitul de anul trecut, respectiv un dividend brut de 1,555 lei pe unitate, care asigură un randament de 2,4% pe baza preţului de tranzacţionare.

Imaginea articolului BVB, operatorul pieţei locale de capital, va distribui acţionarilor dividende de 12,5 mil. lei

BVB, operatorul pieţei locale de capital, va distribui acţionarilor dividende de 12,5 mil. lei

Acţionarii l-au votat pe Răzvan Raţ, fost CEO adjunct al BRK Financial şi actualmente vicepreşedinte al Transilvania Investments, în funcţia de membru în consiliul Bursei pentru durata rămasă din mandatul lui Robert Pană, scrie Ziarul Financiar.

Evaluat în prezent la 521 de milioane de lei, emitentul a încheiat anul trecut cu venituri operaţionale consolidate de circa 83 de milioane de lei, în creştere cu 46% datorită listării Hidroelectrica. Profitul la nivel de grup a ajuns la 25,6 milioane, plus 146%.

Acţiunile BVB se tranzacţionează în scădere cu 1% anul acesta, pe un indice de referinţă BET în creştere cu 10%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o

PROSPORT.RO

Filiera prin care baronul ‘Mocro Maffia’ livra tone de cocaină în România! ‘Scarface’ a pierdut 625.000.000 € la un singur transport trimis la Constanța

CANCAN.RO

Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni

GANDUL.RO