Sorana Cîrstea şi-a aflat adversara din turul trei la masters-ul de la Madrid

Sorana Cîrstea şi-a aflat adversara din turul trei la masters-ul de la Madrid

Iga Swiatek a câştigat fără probleme întâlnirea din turul doi, cu 6-1, 6-4, după ce a avut pauză în primul tur, din postura de principală favorită.

Cap de serie numărul 27, Sorana Cîrstea nu a învins-o niciodată pe Swiatek în anterioarele trei confruntări directe, românca reuşind să câştige un singur set, la Australian Open, în 2022.

Madridul rămâne singurul mare titlu european pe zgură pe care Swiatek nu l-a câştigat încă. Jucătoarea de 22 de ani este deja triplă campioană la Roland Garros şi dublă campioană la Roma şi la Stuttgart.

Aceasta va fi doar a treia sa participare la turneul de la Madrid, în comparaţie cu Sorana Cîrstea, care participă la Madrid pentru a 12-a oară, prima ei prezenţă fiind înregistrată în 2009, iar cele mai bune performanţe le-a atins în 2016 şi 2017, când a ajuns în sferturile de finală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].