Germania va relua cooperarea cu agenţia ONU pentru refugiaţii palestinieni din Gaza

Germania va relua cooperarea cu agenţia ONU pentru refugiaţii palestinieni din Gaza
Imaginea articolului Germania va relua cooperarea cu agenţia ONU pentru refugiaţii palestinieni din Gaza

Germania va relua cooperarea cu agenţia ONU pentru refugiaţii palestinieni din Gaza. Sursă foto: Mediafax Foto

Condiţia pusă de germani este ca agenţia să respecte o serie de noi reguli privind întărirea neutralităţii, potrivit Sky News. Ministerul de Externe şi Ministerul Dezvoltării din Germania au emis 50 de recomandări şi au vorbit despre implementarea rapidă a acestora.

„În sprijinul acestor reforme, guvernul german îşi va continua în curând cooperarea cu UNRWA în Gaza, aşa cum au făcut deja Australia, Canada, Suedia şi Japonia, printre altele”, se arată într-un comunicat al autorităţilor germane.

O anchetă independentă va analiza acuzaţiile făcute de israelieni potrivit cărora un grup mic de membrii UNRWA a fost implicat în atacurile Hamas din 7 octombrie. O anchetă care s-a terminat luni a constatat că Israelul nu a furnizat suficiente dovezi pentru a-şi susţine acuzaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!

PROSPORT.RO

Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari

CANCAN.RO

„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit

GANDUL.RO