Eliminată din UCL, Manchester City se motivează pentru câştigarea campionatului şi a Cupei Angliei

Eliminată din UCL, Manchester City se motivează pentru câştigarea campionatului şi a Cupei Angliei

Manchester City trebuie să folosească frustrarea provocată de eliminarea din Liga Campionilor ”ca motivaţie pentru a realiza ceva special în ultimele săptămâni ale sezonului”: câştigarea campionatului şi a Cupei Angliei, a declarat fundaşul ”cetăţenilor” Kyle Walker.

Imaginea articolului Eliminată din UCL, Manchester City se motivează pentru câştigarea campionatului şi a Cupei Angliei

Eliminată din UCL, Manchester City se motivează pentru câştigarea campionatului şi a Cupei Angliei

După ce a câştigat trei trofee în sezonul trecut, Manchester City a fost eliminată la loviturile de departajare de Real Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, miercuri, pe Etihad Stadium.

Echipa lui Pep Guardiola are două puncte avans în faţa lui Arsenal şi Liverpool în campionat, cu şase meciuri rămase de disputat, şi joacă sâmbătă cu Chelsea în semifinalele Cupei Angliei.

“Doare”, a declarat fundaşul Kyle Walker după eliminarea din Liga Campionilor. ”Dar trebuie să luăm acest lucru ca motivaţie pentru a merge mai departe şi a face ceva special (câştigarea titlului şi a Cupei Angliei – n.r.). Datorăm asta fanilor”, a mai spus Walker.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop

PROSPORT.RO

Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile

CANCAN.RO

Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars

GANDUL.RO