Cîrstoiu: ”Mandatul meu de candidat e pe masa coaliţiei”

Cîrstoiu: ”Mandatul meu de candidat e pe masa coaliţiei”

Într-o conferinţă de presă, Cătălin Cîrstoiu, varianta propusă de PSD-PNL la Primăria Capitalei, a afirmat vineri că nu se află într-o stare de incompatibilitate, iar în consecinţă nu ar fi un motiv spre a-l face să renunţe la cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

Pe de altă parte, ”mandatul meu de candidat e pe masa coaliţiei”, a spus Cîrstoiu.

Acesta a adăugat: ”Nu fac din politică o carieră, nu e ţelul meu”.

Ce a spus Cătălin Cîrstoiu despre acuzaţiile de incompatibilitate

„Primul lucru e legat de acuzaţiile de incompatibilitate. Opinia mea e că doar o instituţie poate să emită un raport, adică ANI. Din punctul meu de vedere eu nu am făcut nimic care să îmi dea mie persepctiva că sunt în incompatibilitate. Am operat şi în alte spitale publice, însă vă spun că am operat şi în Republica Moldova, unde am început protezarea genunchiului şi a şoldului. Am oferit opinia medicală şi în alte spitale private când mi s-a solicitat. Am răspuns oricărui apel telefonic, mi-am spus opiniile şi mi-am ajutat colegii. Eu nu fac chirurgie uşoară, e complicată, mă ocup de tratamente de cancer şi operaţii mari, nu e un domeniu accesibil oricui, aşa că eu am făcut tot ce am putut să-mi ajut colegii”, a spus candidatul PSD-PNL la primăria Capitalei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].