Sorana Cîrstea este a doua româncă ce se califică în turul trei la turneul Masters 1000 de la Roma

Sorana Cîrstea este a doua româncă ce se califică în turul trei la turneul Masters 1000 de la Roma

Sorana Cîrstea a obţinut o victorie clară, chiar dacă, pe alocuri, a dat semne de lipsă de concentrare. Ea a câştigat cu un categoric 7-5, 6-0, într-o oră şi 32 de minute, calificându-se în turul trei, unde o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Ana Bogdan şi o altă cehoaică, Marketa Vondrousova, numărul 6 mondial.

Anterior, tot joi, Irina Begu s-a calificat în turul secund, în timp ce Jaqueline Cristian a obţinut şi ea un loc în turul trei.

Cîrstea a câştigat un prim set la mijlocul căruia s-au înregistrat şase break-uri şi pe care la închis cu un al şaptelea game câştigat tot împotriva serviciului.

În ciuda scorului de 6-0 din setul doi, jocul a fost echilibrat şi a durat 40 de minute, Cîrstea fiind nevoită să salveze şase mingi de break ale adversarei sale de doar 17 ani.

Prezenţa în turul trei este echivalentă pentri Cîrstea cu un premiu de 30.435 euro şi 65 de puncte, cu care avansează un loc în clasamentul mondial live, de pe 32 pe 31.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].