Justin Bieber şi Hailey Baldwin Bieber aşteaptă primul lor copil împreună

Justin Bieber şi Hailey Baldwin Bieber aşteaptă primul lor copil împreună

Hailey şi Justin au fost foarte deschişi în legătură cu dorinţa de a avea copii şi de a-i avea tineri (Justin are 29 de ani, iar Hailey are 27 de ani), iar Hailey a vorbit despre întemeierea unei familii încă din 2021.

„Întotdeauna am ştiut că suntem aliniaţi cu privire la ceea ce ne dorim în viitor”, a declarat ea pentru ELLE: „Am vorbit despre faptul că vrem să ne căsătorim tineri şi să avem o familie tânără şi să ne construim o viaţă. Chiar înainte de a şti că ne dorim să fim unul cu celălalt”.

În decembrie 2020, Ellen DeGeneres l-a întrebat direct pe Justin ce părere are despre copii, spunând: „Câţi copii vei avea şi când?”.

„Voi avea atâţia câţi doreşte Hailey să nască”, a răspuns Justin: „Mi-ar plăcea să am şi eu un mic trib. Dar, da, este corpul ei şi orice vrea să facă… cred că vrea să aibă câţiva”.

El a adăugat apoi că „Hailey încă mai are câteva lucruri pe care vrea să le realizeze ca femeie şi cred că… nu este încă pregătită. Şi asta este în regulă”.

Hailey a realizat cu siguranţă foarte multe de atunci, inclusiv lansarea unei linii de succes de îngrijire a pielii, scrie Cosmopolitan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].