Rusia sărbătoreşte victoria asupra nazismului: paradă militară în Piaţa Roşie

Rusia sărbătoreşte victoria asupra nazismului: paradă militară în Piaţa Roşie

Paradă la Moscova, în timp ce Rusia întreţine războiul din Ucraina.

Imaginea articolului Rusia sărbătoreşte victoria asupra nazismului: paradă militară în Piaţa Roşie

Rusia sărbătoreşte victoria asupra nazismului: paradă militară în Piaţa Roşie

Ca în fiecare 9 mai, în Piaţa Roşie din Moscova are loc parada militară care celebrează victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial.

În imagini apare ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, care salută trupele participante la paradă, înainte de a se prezenta în faţa preşedintelui Vladimir Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu

PROSPORT.RO

Mihai Albu are cancer! Declarații tulburătoare ale creatorului de modă după ce a început lupta cu boala nemiloasă

CANCAN.RO

Badantă din Italia, hărțuită de fiul femeii de care avea grijă / Bărbatul de 60 de ani a dezvoltat o OBSESIE bolnavă pentru ea

GANDUL.RO