Compania Apple este criticată de celebrităţi din cauza unei reclame

Compania Apple este criticată de celebrităţi din cauza unei reclame

Videoclipul încearcă să arate de ce este capabilă cea mai recentă tabletă Apple, în ceea ce priveşte vizionarea programelor de televiziune, ascultarea muzicii şi utilizarea jocurilor video, subliniind în acelaşi timp că noul dispozitiv este deosebit de subţire.

Totuşi, efectul nu a fost cel aşteptat, potrivit BBC. Criticii susţin că reclama arată de fapt modul în care tehnologia distruge creativitatea.

Un val de critici a apărut în mediul online. Numeroase vedete, precum Hugh Grant şi Justine Bateman, au criticat reclama. Dezbaterea din mediul online a atins şi punctul sensibil al inteligenţei artificiale.

Reclama criticată pe reţelele de socializare:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].