Mesajul Iuliei Navalnaia, după ce Putin a fost învestit pentru un nou mandat: Cu el la cârmă, ţara noastră nu va avea nici pace, nici dezvoltare, nici libertate

Mesajul Iuliei Navalnaia, după ce Putin a fost învestit pentru un nou mandat: Cu el la cârmă, ţara noastră nu va avea nici pace, nici dezvoltare, nici libertate

Într-o înregistrare video postată pe Instagram cu puţin timp înainte de ceremonia care a avut loc la Moscova, Iulia Navalnaia l-a numit pe preşedintele rus mincinos, hoţ şi criminal.

„Ţara noastră este condusă de un mincinos, un hoţ, un asasin, dar se va termina inevitabil”, a afirmat Iulia Navalnaia în cadrul videoclipului publicat pe reţeaua de socializare.

Soţia regretatului Alexei Navalnîi a amintit, în cadrul materialului, care a fost evoluţia Rusiei sub conducerea lui Vladimir Putin, accentuând ultimul mandat, în timpul căruia Ucraina a fost invadată de forţele ruseşti, conflict care continuă şi în ziua de astăzi.

„Cu el la cârmă, ţara noastră nu va avea nici pace, nici dezvoltare, nici libertate”, este mesajul pe care Iulia Navalnaia l-a transmis în mediul online.

Totodată, ea l-a criticat pe Putin şi în privinţa promisiunilor pe care acesta le-a făcut cu ocazia fiecărui discurs ţinut la obţinerea unui nou mandat, spunând că ,,tot ce spune Putin în discursurile sale sunt promisiuni deşarte”.

Iulia Navalnaia a adăugat că războiul din Ucraina este ,,sângeros şi lipsit de sens şi că nimeni nu îl doreşte în afară de Putin”.

,,Cu fiecare mandat al său, totul se înrăutăţeşte şi este înfricoşător să ne imaginăm ce se va mai întâmpla cât timp Putin va rămâne la putere”, a spus ea în cadrul mesajului video publicat.

Alexei Navalnîi, principalul opozant al regimului Putin, a murit în închisoare în luna februarie, motivul decesului fiind în continuare pus sub semnul întrebării.

Soţia sa, Iulia Navalnaia, se află în exil şi a promis, după moartea lui Navalnîi, să continue lupta începută de acesta. Ea l-a acuzat de mai multe ori pe Vladimir Putin că s-ar afla în spatele morţii lui Alexei Navalnîi, însă Kremlinul a negat în mod repetat acuzaţiile primite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].