China: Cel puţin doi morţi şi 23 de răniţi în urma unei agresiuni prin înjunghiere într-un spital

China: Cel puţin doi morţi şi 23 de răniţi în urma unei agresiuni prin înjunghiere într-un spital

Atacul cu cuţitul a avut loc în zorii zilei de marţi, la Spitalul Popular Zhenxiong din provincia Yunnan, conform presei de stat.

Cel puţin 23 de persoane au fost rănite în urma atacului, iar cel puţin două au murit, dar rapoartele au precizat că cifrele nu sunt definitive.

Imaginile publicate de publicaţia chineză The Paper arată un bărbat îmbrăcat în negru, care părea să mânuiască un cuţit în fiecare mână. Un alt bărbat stă în faţa lui în acea imagine.

Imaginile difuzate de The Paper arată, de asemenea, maşini de poliţie şi cel puţin 12 poliţişti în faţa spitalului. Intrarea în parcarea spitalului a fost, de asemenea, izolată.

Unele informaţii arată că autorităţile au făcut o arestare, dar detaliile sunt neclare.

Armele sunt interzise în China, dar în ultimii ani, ţara a fost martoră la o serie de atacuri cu cuţite. În luna august a anului trecut, două persoane au fost ucise şi alte şapte rănite după ce un bărbat cu antecedente de boli mintale a atacat oameni cu un cuţit într-un cartier rezidenţial din Yunnan.

În luna iulie a aceluiaşi an, şase persoane, inclusiv trei copii, au fost ucise într-o grădiniţă înjunghiată în provincia sud-estică Guangdong.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].