Ancelotti a găsit modalitatea de a-şi ţine în priză echipa: Real Madrid vrea trofeul UCL

Ancelotti a găsit modalitatea de a-şi ţine în priză echipa: Real Madrid vrea trofeul UCL

Managerul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, îşi îndeamnă echipa să joace cu mai mult ritm şi intensitate dacă vrea să facă „dubla” în acest sezon, şi anume să câştige şi Liga Campionilor după ce şi-a adjudecat titlul în LaLiga.

Real are meci miercuri pe teren propriu cu Bayern Munchen, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. În tur a fost 2-2.

Real a cucerit titlul în LaLiga în weekend, cu patru meciuri înainte de finalul campionatului, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Ancelotti să fie critic la adresa prestaţiei echipei sale în legătură cu remiza din prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor, din Germania, notează Reuters.

El şi-a avertizat jucătorii că nu-şi pot permite o nouă prestaţie sub aşteptări dacă vor să dispute finala din 1 iunie, de pe Wembley.

„Avem nevoie de un meci cu intensitate, cu ritm. Dacă ne uităm la prima manşă, în defensivă am fi putut face mult mai mult”, a declarat Ancelotti, marţi, insistând că echipa sa nu îşi poate permite să subestimeze provocarea reprezentată de Bayern, în ciuda campaniei dezamăgitoare a echipei germane pe plan intern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].