Riquelme îi aduce lui Atletico Madrid o victorie la limită la Mallorca

Riquelme îi aduce lui Atletico Madrid o victorie la limită la Mallorca

Atletico Madrid s-a apropiat de un loc de Liga Campionilor, după ce golul marcat de Rodrigo Riquelme a adus echipei sale o victorie cu 1-0 la Mallorca, în LaLiga.

Imaginea articolului Riquelme îi aduce lui Atletico Madrid o victorie la limită la Mallorca

Riquelme îi aduce lui Atletico Madrid o victorie la limită la Mallorca

Atletico Madrid s-a apropiat de un loc de Liga Campionilor după victoria de sâmbătă, 1-0, cu Mallorca. Riquelme a profitat de o minge pierdută la marginea careului şi a scăpat de doi apărători înainte de a trimite o lovitură imparabilă, înscriind unicul gol al meciului.

Cu patru meciuri rămase de disputat, echipa lui Diego Simeone este pe locul patru în clasament cu 67 de puncte, cu şase în faţa celei de-a cincea clasate, Athletic Bilbao, notează Reuters.

Real a învins-o pe Cadiz şi are un avans de 13 puncte faţă de Girona, ocupanta locului doi, în timp ce Barcelona a coborât pe locul trei, cu 73 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere

PROSPORT.RO

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul genial

CANCAN.RO

Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România

GANDUL.RO