Masacru în Oklahoma City: 5 persoane au murit în casă, printre care doi copii

Masacru în Oklahoma City: 5 persoane au murit în casă, printre care doi copii

Potrivit presei americane, poliţia a spus că a primit un apel în jurul orei 9.35, ieri dimineaţă, şi a găsit cele cinci cadavre în interiorul casei: „Toţi au murit violent”, a informat poliţia.

Sergentul de poliţie din Oklahoma City, Gary Knight, a afirmat că „toţi cei cinci oameni au avut răni compatibile cu o omucidere”. Cu toate acestea, identitatea victimelor şi dacă toate erau rude nu a fost încă confirmată.

„Nu este o scurgere de gaz sau o situaţie de supradoză de fentanil”, a comunicat poliţia locală. „Este o situaţie tragică, foarte tristă. Suntem încă într-un stadiu incipient al anchetei”, au adăugat anchetatorii.

Şi tot în Oklahoma City, oraşul în care locuieşte Nadia Comăneci şi familia sa, un băiat de 19 ani a murit şi alte două persoane au fost rănite într-o împuşcătură.

Poliţia a arestat doi băieţi, de 18 şi 16 ani, pentru omuciderea comisă la intersecţia Northeast 36th Street şi Kelley Avenue, între două magazine.

Împuşcătura, a raportat presa locală, a început în faţa pieţei Kelly şi a continuat peste drum, spre magazinul de vizavi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].