Revedere în ajunul Paştelui: O femeie din Drobeta Turnu Severin şi-a găsit după 9 ore căţelul pierdut

Revedere în ajunul Paştelui: O femeie din Drobeta Turnu Severin şi-a găsit după 9 ore căţelul pierdut

Subofiţerul din cadrul Jandarmeriei Mehedinţi se afla în timpul liber, când a găsit cătelul bichon plin de nămol şi scaieţi, dezorientat şi fără stăpân în zona portului din Drobeta Turnu Severin.

Văzând că în apropiere nu există vreo persoană care să-l caute, jandarmul a luat acasă patrupedul, l-a spălat, l-a hrănit, apoi a încercat să-i caute proprietarii.

Jandarmul a observat că pe o reţea de socializare cineva anunţase pierderea căţelului, care corespundea cu cel găsit de el, astfel că subofiţerul a luat legătura cu autorul postării, pentru a înapoia animalul pierdut.

„Proprietara s-a bucurat tare mult de apelul primit, deoarece era în căutarea căţelului de aproximativ 9 ore. În drum spre serviciu, jandarmul a predat bichonul proprietarei, care nu spera să-l mai găsească”, transmite, sâmbătă, Jandarmeria Mehedinţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].