Urmărit internaţional, prins deoarece nu a achitat combustibilul într-o staţie de lângă Piteşti

Urmărit internaţional, prins deoarece nu a achitat combustibilul într-o staţie de lângă Piteşti

Potrivit IPJ Argeş„ pe 24 aprilie, în jurul orei orele 20:30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu au depistat în trafic un autoturism, care fusese anterior dat în atenţie, ca urmare a sesizării privind faptul că ar fi alimentat şi ar fi plecat fără să achite contravaloarea, de la o staţie de carburant de la limita dintre minicipiul Piteşti şi comuna Bascov.

Şoferul a fost recalcitrant, iar poliţiştii l-au imobilizat. După ce au făcut verificări, agenţii au aflat că bărbatul era dat în urmărire internaţională. În plus, poliţiştii au stabilit că maşina era furată.

„Din verificările efectuate pentru stabilirea identităţii celui în cauză a rezultat că bărbatul, de 48 de ani, cu domiciliul în Deva, judeţul Hunedoara, este urmărit la nivel internaţional, în baza unui Mandat european de arestare, emis de autorităţile din Austria. Continuând verificările, cu privire la autovehiculul pe care cel în cauză îl conducea, a rezultat că acesta ar fi fost sustras de pe raza judeţului Sibiu”, a transmis IPJ Argeş.

Maşina furată a fost înapoiată proprietarului. Bărbatul a fost reţinut şi va fi extrădat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].