Peste 100 de balene pilot au eşuat în Australia de Vest

Peste 100 de balene pilot au eşuat în Australia de Vest

Experţii în fauna marină încercă să salveze aproximativ 140 de balene pilot eşuate joi în apele puţin adânci ale unui estuar din sud-vestul statului Australia de Vest, scrie Reuters.

Imaginea articolului Peste 100 de balene pilot au eşuat în Australia de Vest

Sursa foto: Facebook / Parks and Wildlife Service, Western Australia

Balenele sunt eşuate la Toby Inlet, a anunţat Departamentul de Biodiversitate, Conservare şi Atracţii din Australia de Vest. Zona se află în apropiere de oraşul Dunsborough, într-o regiune populară pentru turişti.

„Am înţeles că există patru grupuri de până la 160 de balene pilot în total, răspândite pe o distanţă de aproximativ 500 de metri. Din păcate, 26 de balene care au eşuat pe plajă au murit”, a declarat un purtător de cuvânt al departamentului într-un comunicat.

„O echipă de personal experimentat, inclusiv ofiţeri de protecţie a vieţii sălbatice, oameni de ştiinţă marină, veterinari, se află la faţa locului sau sunt pe drum”, conform comunicatului.

Fotografiile postate pe Facebook de agenţia Parks and Wildlife a statului arătau o mulţime de oameni în apropierea mai multor balene eşuate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o

PROSPORT.RO

Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian

CANCAN.RO

Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o

GANDUL.RO