Şedinţă cu aprecieri pe toţi indicii, miercuri, la BVB

Şedinţă cu aprecieri pe toţi indicii, miercuri, la BVB

Toţi indicii Bursei de Valori Bucureşti s-au apreciat miercuri, benchmark-ul BET înregistrând un avans de 0,5% la 16.948 de puncte. La un moment dat, BET era pe plus cu peste 1%, arată datele bvb.ro, citate de Ziarul Financiar.

Imaginea articolului Şedinţă cu aprecieri pe toţi indicii, miercuri, la BVB

Şedinţă cu aprecieri pe toţi indicii, miercuri, la BVB

În rest, dinamicile au fost cuprinse miercuri între 0,39% pe BETAeRO, indice consultativ pentru pepiniera segmentului principal, şi 0,75% pentru BET-NG, unde sunt incluse companii din energie şi utilităţi.

Cele mai ridicate dinamici din BET au fost consemnate de Romgaz (1,56%), MedLife (1,23%), BRD SocGen (0,98%), Sphera Franchise Group (0,95%) şi OMV Petrom (0,88%). One United Properties a scăzut cu 3,2%.

Cu un rulaj de 19 milioane de lei, acţiunile Petrom au reprezentat aproape o treime din lichiditatea tuturor instrumentelor financiare disponibile la tranzacţionare, respectiv 59,6 milioane de lei, circa 12 milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o

PROSPORT.RO

Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt

CANCAN.RO

5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!

GANDUL.RO