O regiune turistică des vizitată de români extinde restricţiile privind consumul de alcool pe stradă

O regiune turistică des vizitată de români extinde restricţiile privind consumul de alcool pe stradă

Măsurile îşi propun să limiteze vacanţele zgomotoase şi stropite cu mult alcool. Mallorca şi alte localităţi din Baleare sunt populare în special printre turiştii britanici şi germani, potrivit BBC.

Potrivit noilor reguli, persoanele care beau alcool în afara zonelor autorizate vor fi amendate cu sume cuprinse între 500 şi 1.500 de euro. De asemenea, ambasadele care îi reprezintă pe cei pedepsiţi vor fi informate despre sancţiunile emise.

Totodată, bărcile pe care se organizeaă petreceri nu vor avea voie să se apropie la mai puţin de o milă nautică de anumite zone. Preluarea sau debarcarea pasagerilor în timpul petrecerile este interzisă deja. În plus, proprietarilor de bărci li se interzice să facă publicitate pentru petreceri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].