David Beckham şi compania prezenţi la premiera documentarului „99”

David Beckham şi compania prezenţi la premiera documentarului „99”

Studio 99, compania lui Beckham, a fost implicată în producţia documentarului „99” – un serial din trei părţi care celebrează tripla victorie a lui United în urmă cu 25 de ani. Fostul căpitan al Angliei s-a aflat joi seară la Manchester pentru a promova documentarul, care se lansează pe 17 mai. El a fost însoţit de Neville, Peter Schmeichel, Dwight Yorke, Andy Cole, Nicky Butt, Teddy Sheringham şi alţii.

Alături de un videoclippostat pe Instagram care îl arăta pe el şi pe vechii săi coechipieri la premiera noului documentar, Beckham a scris: “O noapte specială înapoi în Manchester cu foşti coechipieri, prieteni şi familie. Emoţionat pentru lansarea documentarului nostru 99 pe 17 mai.

Beckham a făcut parte dintr-o echipă a lui United care a obţinut rezultate remarcabile în serie. Imaginea de acum a clubului, sub conducerea managerului Erik ten Hag este cu totul alta. United este pe locul opt în Premier League şi are şansa de a câştiga Cupa Angliei în această lună.

Fostul jucător, acum în vârstă de 49 de ani speră ca acest documentar să îi inspire pe Diavolii Roşii să treacă peste dificultăţile actuale.

„Cu toată sinceritatea, cred că oricine se uită la acest documentar şi are o legătură cu United, va fi inspirat de el”, a declarat el la BBC Radio 5 Live, citat de Goal.

Contrastul dintre acea echipă de la United din 1999, care a cucerit totul, şi performanţele de astăzi nu ar putea fi mai puternic. Diavolii Roşii nu au mai ridicat trofeul Premier League din 2013, anul în care Sir Alex Ferguson a părăsit clubul. Managerul Ten Hag se află sub o presiune uriaşă pentru a-şi păstra locul de muncă şi gândul de a câştiga prima ligă engleză, Liga Campionilor şi Cupa Angliei într-un singur sezon ar fi aproape imposibil.

United, care ar putea să nu se califice pentru fotbalul european dacă nu are un final de sezon perfect, poate câştiga încă un trofeu în această stagiune, după triumful din Cupa Ligii 2023, dacă învinge Manchester City în finala Cupei Angliei pe 25 mai.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].