Thomas Tuchel, managerul lui Bayern, după semifinala pierdută cu Real: O decizie ca o trădare

Thomas Tuchel, managerul lui Bayern, după semifinala pierdută cu Real: O decizie ca o trădare

Bayern Munchen a condus, miercuri, cu 1-0 în manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor disputată pe Santiago Bernabeu până în minutul 88, când Joselu, venit de pe banca de rezerve a lui Real Madrid, a marcat de două ori în trei minute.

În minutele de prelungiri ale timpului regulamentar, când Bayern era condusă cu 2-1, Matthijs de Ligt a înscris pentru echipa bavareză, dar steagul arbitrului asistent era deja ridicat pentru ofsaid.

Apărătorii Realului s-au oprit înainte ca de Ligt să marcheze, iar reluările au arătat că decizia iniţială ar fi putut să nu fie de ofsaid şi ar fi trebuit să fie verificată în camera VAR, notează BBC.

Deoarece jocul fusese oprit, VAR nu a putut interveni. Managerul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a declarat că a fost o decizie împotriva regulamentului.

“A fost o decizie dezastruoasă din partea tuşierului şi a arbitrului. Se simte ca o trădare în cele din urmă. Arbitrul de linie îşi cere scuze, dar asta nu ajută. Să ridici steagul într-un moment ca acesta… Arbitrul vede că primim a doua minge şi că avem şansa de a trage la poartă”, s-a plâns Tuchel.

Ulterior, Tuchel a confirmat că şi arbitrul Szymon Marciniak şi-a cerut scuze, dar a spus că e în zadar. “Pur şi simplu nu ajută să găseşti scuze după aceea. Sunteţi pe teren din acest motiv, pentru că sunteţi cei mai buni (arbitri – n.r.) care există”, a mai spus Tuchel.

Real joacă în finală cu Borussia Dortmund pe Wembley, în 1 iunie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].