Recordurile negative ale lui Kylian Mbappe şi compania după eliminarea din Liga Campionilor

Recordurile negative ale lui Kylian Mbappe şi compania după eliminarea din Liga Campionilor

Visele lui PSG de a câştiga primul trofeu al Ligii Campionilor s-au încheiat din nou, după înfrângerea din semifinale în faţa lui Dortmund. Echipa din Bundesliga s-a impus cu 2-0 la general şi va juca în finală împotriva lui Real Madrid sau Bayern Munchen pe stadionul Wembley.

PSG nu a reuşit să înscrie împotriva lui Dortmund, deşi l-a avut în echipă pe Kylian Mbappe şi a reuşit 30 de şuturi pe poartă.

Incapacitatea lui PSG de a marca înseamnă că echipa lui Luis Enrique devine echipa cu cele mai multe şuturi pe poartă fără să înscrie, în cel puţin ultimii 20 de ani, în cea mai importantă competiţie de club din Europa.

De asemenea, gazdele au nimerit bara de patru ori, de cele mai multe ori într-un meci eliminatoriu din Liga Campionilor.

PSG şi-a făcut un obicei din ieşirile dezamăgitoare din Liga Campionilor în ultimele sezoane, în ciuda faptului că a investit masiv în talente precum Neymar, Lionel Messi şi Mbappe. Atacantul francez pare acum pregătit să părăsească clubul fără să fi ridicat vreodată trofeul Ligii Campionilor cu PSG. Se aşteaptă ca Mbappe să finalizeze transferul la Real Madrid la finalul sezonului.

PSG a pierdut acum şase din cele şapte semifinalele de Liga Campionilor (83%), cel mai mare procent dintre toate echipele care au jucat cel puţin cinci semifinale.

PSG a câştigat deja titlul în Ligue 1 şi va încerca să completeze dubla atunci când va întâlni pe Lyon în finala Coupe de France, pe 25 mai. Meciul va fi probabil ultimul al lui Mbappe în culorile PSG înainte de a se îndrepta spre Madrid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].