Restricţii pe autostrada A1 Nădlac – Deva din cauza unor lucrări

Restricţii pe autostrada A1 Nădlac – Deva din cauza unor lucrări

Restricţii au fost impuse, în perioada marţi – vineri, pe autostrada A1 Nădlac – Deva, din cauza unor lucrări.

Imaginea articolului Restricţii pe autostrada A1 Nădlac – Deva din cauza unor lucrări

Restricţii pe autostrada A1 Nădlac – Deva din cauza unor lucrări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 7 – 10 mai a.c., pe Autostrada pe sensul A1 Nădlac – Deva au loc lucrări de reparaţii la partea carosabilă, constând în frezare, săpături şi refacere a sistemului rutier, care impun restricţionarea circulaţiei pe prima bandă şi pe cea de urgenţă între kilometrii 551+500 metri – 547+500 metri, restricţie valabilă şi pe timpul nopţii.

„Circulaţi cu viteză redusă în zona lucrărilor, semnalizaţi din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie şi efectuaţi această manevră după o asigurare corespunzătoare”, îndeamnă Infotrafic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar a fost întrebată imediat: „Ești bolnavă?”

PROSPORT.RO

A apărut pe un „tanc” în inima Capitalei! Apariție inedită a lui David Popovici

CANCAN.RO

Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare

GANDUL.RO