Prahova: Institutul Geologic va face foraje în zona afectată din Slănic

Prahova: Institutul Geologic va face foraje în zona afectată din Slănic

Institutul Geologic al României va face, începând de miercuri dimineaţă, foraje în zona afectată din Slănic, judeţul Prahova, unde s-a format un crater, care a dus la evacuarea unor localnici şi la închiderea circulaţiei pe strada 23 august.

Imaginea articolului Prahova: Institutul Geologic va face foraje în zona afectată din Slănic

Prahova: Institutul Geologic va face foraje în zona afectată din Slănic

„Începând de mâine dimineaţă, se vor desfăşura foraje la Slănic în zona afectată de pe strada 23 August, coordonate de Institutul Geologic al României la solicitarea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova”, a transmis marţi seara Prefectura Prahova.

Conform instituţiei, după finalizarea forajelor şi primirea punctului de vedere al reprezentanţilor Institutului Geologic al României, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova va putea modifica perimetrul de siguranţă al zonei şi va dispune cu privire la situaţia persoanelor evacuate.

„Persoanele care au solicitat cazare sunt găzduite în condiţii hoteliere şi pensiuni, având posibilitatea să revină la locuinţele lor oricând doresc pentru a-şi verifica bunurile şi proprietatea”, a mai transmis, într-un comunicat, Prefectura Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu

PROSPORT.RO

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: ‘Stimulatoarele cardiace nu pot face…’

CANCAN.RO

Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt asigurat…?”

GANDUL.RO