Cutremur în dimineaţa de Paşte

Cutremur în dimineaţa de Paşte

Un cutremur a avut loc în dimineaţa zilei de Paşte. Seismul s-a produs duminică dimineaţa la ora 6:00 în zona seismică Vrancea.

Imaginea articolului Cutremur în dimineaţa de Paşte

Cutremur în dimineaţa de Paşte

Potrivit Institutului pentru Fizica Pământului, seismul a avut magnitudinea de 2,8 şi s-a produs la adâncimea de 137.9 km.

 

„Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 53km N de Ploieşti, 54km SE de Braşov, 56km NV de Buzău, 60km SE de Sfântu-Gheorghe, 80km NE de Târgovişte, 82km SV de Focşani”, potrivit INFP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un copil cu un manechin!

PROSPORT.RO

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul genial

CANCAN.RO

Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni

GANDUL.RO