Accident mortal în ziua de Paşti: maşina condusă de un bărbat a fost lovită de tren în Sibiu

Accident mortal în ziua de Paşti: maşina condusă de un bărbat a fost lovită de tren în Sibiu

Potrivit Poliţiei Sibiu, accidentul deosebit de grav s-a produs pe DN 14, la trecerea cu calea ferată dintre localităţile Ruşi şi Şeica Mare.

Din primele cercetări, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Mediaş spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din judeţul Alba, singur în maşină, nu a respectat semnificaţia culorii roşu a semaforului instalat la trecere, a pătruns pe calea ferată şi a fost lovit de un tren de persoane care circula dinspre Sibiu spre Mediaş.

Autovehiculul a fost proiecat în afara părţii carosabile.

Din păcate, şoferul a murit în urma impactului.

„Bărbatul în vârstă de 38 de ani de afla în stop cardio-respirator, din păcate în ciuda eforturilor depuse, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul prezent la faţa locului declarând decesul”, spune Raluca Marcu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Pasagerii din tren şi mecanicul trenului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din judeţul Cluj, nu au suferit vătămări corporale.

În zonă se circulă îngreunat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].