Sabrina Maneca Voinea a câştigat argintul la bârnă la CE de Gimnastică de la Rimini

Sabrina Maneca Voinea a câştigat argintul la bârnă la CE de Gimnastică de la Rimini

Sabrina Maneca Voinea a câştigat argintul la bârnă la Campionatele Europene de la Rimini, transmite Federaţia Română de Gimnastică (FRG).

„Pentru cel mai dificil exerciţiu din finală (D-6.5), Sabrina a primit 14.166, suficient pentru a urca pe treapta a doua a podiumului de premiere. Aur pentru Manila Esposito (Italia)-14.400, bronz pentru Marine Boyer (Franţa)-14.033. Debutantă într-o finală individuală la un campionat european, Lilia Cosman s-a clasat pe locul 4, cu 13.500”, transmite FRG.

Sabrina Maneca Voinea face parte din programul „Ţară, ţară vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang şi Octavian Bellu.

Tot sâmbătă, ea va concura şi în finala de la sol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].