Kevin Spacey neagă noile acuzaţii de comportament sexual nepotrivit

Kevin Spacey neagă noile acuzaţii de comportament sexual nepotrivit

Într-un interviu cu jurnalistul Dan Wootton, dublul câştigător al premiului Oscar a declarat că „nu va mai rămâne fără cuvinte”.

Anul trecut, Spacey a fost găsit nevinovat de către un juriu de 9 infracţiuni sexuale, susţinute de patru bărbaţi între 2001 şi 2013, după un proces desfăşurat la Londra.

De asemenea, el a câştigat un proces civil în SUA în octombrie 2022, după ce a fost acuzat de un avans sexual nedorit la o petrecere în 1986.

Documentarul Channel 4, intitulat Spacey Unmasked, ar urma să prezinte mărturii ale unor bărbaţi „cu privire la evenimente despre care ei spun că au avut loc între 1976 şi 2013 şi care se referă la ceea ce descriu ca fiind un comportament sexual nedorit” din partea lui Spacey.

Serialul în două părţi, produs de Roast Beef Productions, urmează să fie difuzat luni şi marţi, săptămâna viitoare.

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru comportamentul meu din trecut şi pentru acţiunile mele, dar nu îmi pot asuma responsabilitatea şi nu îmi voi cere scuze faţă de nimeni care a inventat lucruri despre mine sau a exagerat poveştile despre mine”, a declarat actorul american în vârstă de 64 de ani.

Kevin Spacey spune: „Nu am spus niciodată cuiva că dacă îmi face favoruri sexuale, atunci îl voi ajuta în carieră, niciodată. E clar că m-am cuplat cu unii bărbaţi care au crezut că ar putea avansa în carieră dacă ar avea o relaţie cu mine. Dar totul făcea parte din planul lor, un plan care a fost întotdeauna destinat să eşueze, pentru că eu nu am fost implicat în afacere”.

În timpul interviului, el a negat acuzaţiile de comportament ilegal, dar a spus că a făcut „paşi stângaci” în trecut.

„Au fost momente în care am flirtat cu unele dintre persoanele implicate în acele programe, care aveau 20 de ani? Da”, a spus el.

„M-am cuplat vreodată cu un alt actor? Da. Am făcut o propunere stângace la cineva care nu era interesat, după cum s-a dovedit? Da.

„Dar nu îi angajam, nu eram şeful lor”, relatează Sky News.

Starul din „The Usual Suspects” şi „House Of Cards” a declarat că s-a luptat să găsească de lucru după ce a fost achitat de toate acuzaţiile penale, catalogând experienţa sa drept o „condamnare pe viaţă”.

Spacey a fost una dintre cele mai recunoscute feţe de la Hollywood atunci când au fost făcute acuzaţii de comportament sexual nepotrivit în 2017, ceea ce a determinat gigantul de streaming Netflix să rupă legăturile cu actorul.

Sky News nu a reuşit să verifice cele mai recente acuzaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].