Ciolacu este democrat: S-au născut în democraţie, în democraţie ne dorim să trăiască mai departe

Ciolacu este democrat: S-au născut în democraţie, în democraţie ne dorim să trăiască mai departe

„România îşi sărbătoreşte astăzi tinerii, generaţiile cărora le vom încredinţa viitorul. S-au născut în democraţie, în democraţie ne dorim să trăiască şi mai departe. Entuziasmul cu care ei pornesc în viaţă, specific vârstei, are nevoie de susţinerea familiei, a societăţii şi a statului deopotrivă, iar formarea lor ca oameni şi viitori profesionişti în cele mai diverse domenii trebuie să pornească de la o bază solidă”, se arată în mesajul premierului.

Şeful Guvernului spune că tinerii din România au un potenţial pe care toţi îl recunoaştem ori de câte ori rezultatele lor primesc confirmarea unor competiţii internaţionale sau la nivel naţional, dar că, pe lângă aceste exemple, sunt mulţi alţi tineri români cate performează dovedind responsabilitate în tot ceea ce fac, la studii, în activităţile lor zilnice şi în societate.

„Personal, am mare încredere în tinerii noştri şi încă de la preluarea mandatului am menţinut un dialog constant cu generaţia lor, prin asociaţiile reprezentative, pe teme de educaţie, sprijin şi oportunităţi pentru tineri, inclusiv prin oferta de internship guvernamental, menită să-i familiarizeze, pe cei care îşi doresc lucrul acesta, cu procesul decizional la nivel de guvern şi instituţii din subordine. Vă asigur de tot sprijinul, dragi tineri! Mixul dintre experienţa generaţiilor mai în vârstă şi deschiderea tinerilor către nou contribuie la dezvoltarea oricărei societăţi, iar lucrul acesta cred că ni-l dorim fiecare dintre noi pentru România. Vom avea confirmarea că am acţionat în direcţia cea bună dacă tinerii noştri îşi vor creiona aspiraţiile pentru viitorul lor aici, în România, iar cei care şi-au ales deja un drum în afara graniţelor ţării îşi vor dori să revină acasă”, susţine Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].