Coaliţia internaţională pentru deminare antrenează 3.200 de soldaţi ucraineni

Coaliţia internaţională pentru deminare antrenează 3.200 de soldaţi ucraineni

Coaliţia internaţională pentru deminarea Ucrainei, coordonată de Lituania şi care implică 22 de ţări NATO, intenţionează să antreneze şi să echipeze aproximativ 3.200 de soldaţi ucraineni în acest an, pentru a desfăşura operaţiuni de curăţare a câmpurilor de mine în ţară.

Imaginea articolului Coaliţia internaţională pentru deminare antrenează 3.200 de soldaţi ucraineni

Coaliţia internaţională pentru deminare antrenează 3.200 de soldaţi ucraineni

Anunţul privind planurile coaliţiei a fost făcut de ministrul lituanian al apărării, Laurinas Kasciunas, la finalul reuniunii de coaliţie desfăşurată ieri la Vilnius.

În cadrul întâlnirii, au fost convenite priorităţile de asistenţă şi măsurile suplimentare care trebuie întreprinse pentru accelerarea şi adaptarea aprovizionării cu material pentru operaţiunile de curăţare a câmpurilor minate la solicitările Kievului.

„Lupta Ucrainei pentru libertate poate avea succes doar dacă aliaţii continuă să-i sprijine pe ucraineni”, a spus Kasciunas, subliniind importanţa coordonării multilaterale a sprijinului militar şi umanitar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul

PROSPORT.RO

Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment

CANCAN.RO

Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt

GANDUL.RO