Boris Becker va fi absolvit de faliment, anunţă avocatul său

Boris Becker va fi absolvit de faliment, anunţă avocatul său

În vârstă de 56 de ani, de şase ori campion de Grand Slam, Becker a fost declarat în faliment în 2017, cu datorii totale de aproximativ 50 de milioane de lire sterline.

Becker, care a câştigat prima sa finală la Wimbledon în 1985, la vârsta de 17 ani, a fost găsit ulterior vinovat de ascunderea a sute de mii de lire sterline în bunuri, în urma unui proces la un tribunal din Londra.

El a fost încarcerat pentru doi ani şi jumătate în 2022 şi expulzat din Marea Britanie în cursul aceluiaşi an. El are interdicţie de a se întoarce până în iunie 2025.

De obicei, persoanele sunt eliberate automat din faliment după un an, însă eliberarea lui Becker a fost suspendată de un judecător de insolvenţă în 2018.

Becker a solicitat recent ridicarea suspendării, care, potrivit avocatului său, a fost acordată marţi de un judecător, după cum relatează Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].