Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita în viaţa reală

Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita în viaţa reală

Bridgerton, serialul extrem de popular de pe Netflix, a captivat publicul din întreaga lume cu decorurile sale fastuoase şi romanţele sale istorice, scrie Indy100. Pe măsură ce fanii aşteaptă cu nerăbdare lansarea sezonului 3, mulţi îşi doresc să se afunde în lumea Bridgerton, vizitând locaţiile reale de filmare răspândite în Regatul Unit.

Unul dintre aceste locuri este Hatfield House în Hertfordshire, care a servit ca interior opulent al casei familiei Featherington. Farmecul său regal se potriveşte perfect cu estetica vibrantă a clanului Featherington. 

Între timp, Rangers House din Londra serveşte ca exterior al reşedinţei familiei Bridgerton, oferind vizitatorilor o privire în lumea cosmopolită a Londrei Regency.

Pentru cei interesaţi să exploreze mai mult, Halton House în Buckinghamshire oferă o privire în grandiozitatea scenelor de bal din Bridgerton, deşi accesul este limitat datorită faptului că aparţine Forţelor Aeriene Regale din Halton. 

No.1 Royal Crescent aflată în Somerset, o fostă casă georgiană transformată în muzeu, serveşte ca exterior al casei familiei Featherington, transportând vizitatorii înapoi în epoca de glorie a societăţii înalte.

Wilton House din Wiltshire oferă un decor grandios pentru diverse scene din Bridgerton, inclusiv reşedinţa regală a reginei Charlotte şi exteriorul casei Ducelui de Hastings. Cu grădinile şi camerele sale uimitoare, Wilton House oferă un fundal pitoresc pentru încurcăturile romantice ale seriei.

Este importantă verificarea disponibilităţii şi accesului public la aceste proprietăţi, deoarece unele ar putea fi în proces de filmare.

Sezonul 3 al serialului Bridgerton va fi lansat oficial pe platforma Netflix în două părţi, fiecare cu câte 4 episoade, cu Partea 1 (episoadele 1-4) programată să fie lansată pe 16 mai 2024, iar Partea 2 (episoadele 5-8) urmând să apară puţin mai târziu, pe 13 iunie 2024.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].