Mascota unei grădini zoologice a murit după ce înghiţit cheile furate de la un angajat

Mascota unei grădini zoologice a murit după ce înghiţit cheile furate de la un angajat

Karen, o femelă de struţ de 5 ani de la Grădina Zoologică Topeka din Kansas, a murit după ce a scăpat din ţarcul ei, a furat cheile unui angajat şi le-a înghiţit.

Struţul, o mascotă iubită a grădinii zoologice, a fugit din ţarc şi a furat cheile unui angajat. Karen a înghiţit cheile şi a murit.

Personalul grădinii zoologice a încercat să o salveze pe Karen prin metode „chirurgicale” şi „nechirurgicale”, consultând experţi din toată ţara. Eforturile au fost zadarnice, relatează New York Times.

Karen a fost eutanasiată şi „a murit în braţele angajaţilor”, a declarat directorul interimar al grădinii zoologice.

Grădina zoologică a anunţat că va face o anchetă în legătură cu incidentul. De asemenea, vor fi implementate noi protocoale pentru a preveni evenimente similare în viitor.

„Suntem devastaţi de pierderea lui Karen”, a declarat directorul interimar al grădinii zoologice: „Era un membru iubit al comunităţii noastre”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!

PROSPORT.RO

BOMBĂ! Mititelu jr, internat la „Spitalul 9!” Ce au constatat medicii după ce a fost transferat imediat la Obregia

CANCAN.RO

Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?

GANDUL.RO