Francezul Giroud o lasă pe AC Milan pentru un contract în SUA

Francezul Giroud o lasă pe AC Milan pentru un contract în SUA

Internaţionalul francez Giroud se va alătura echipei LAFC din MLS în luna iunie, pe bază de transfer gratuit, confirmă expertul în transferuri Fabrizio Romano.

Experimentatul atacant convenise deja termenii personali cu clubul american în luna martie, dar marţi seară a apărut vestea că a semnat un contract până în iunie 2025.

Astfel, el o va părăsi pe AC Milan la 30 iunie şi se va alătura echipei din MLS, prin transfer liber de contract.

„Giroud poate fi considerat noul jucător al lui LAFC”, a scris Romano pe X, fostul Twitter.

Giroud s-a transferat la Milan de la Chelsea în 2021 şi a câştigat titlul în Serie A cu Rossoneri în primul său sezon la club.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani are 15 goluri şi nouă pase de gol în 42 de apariţii în toate competiţiile în acest sezon.

Fost atacant la Chelsea şi Arsenal, Giroud, campion mondial, se va alătura coechipierului său Hugo Lloris la LAFC.

Informaţii anterioare au susţinut că portarul francez a făcut presiuni pentru a se reuni cu atacantul milanez la Los Angeles în sezonul următor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].