Un oficial iranian avertizează că Teheranul şi-ar putea revizui “doctrina nucleară”

Un oficial iranian avertizează că Teheranul şi-ar putea revizui "doctrina nucleară"

Iranul şi-ar putea revizui “doctrina nucleară” pe fondul ameninţărilor israeliene, a declarat un comandant de rang înalt al Gardienilor Revoluţiei, ceea ce stârneşte îngrijorări cu privire la programul nuclear al Teheranului, despre care acesta a afirmat întotdeauna că este strict în scopuri paşnice.

Imaginea articolului Un oficial iranian avertizează că Teheranul şi-ar putea revizui "doctrina nucleară"

Un oficial iranian avertizează că Teheranul şi-ar putea revizui “doctrina nucleară”

Un ofiţer de rang înalt din cadrul Gardienilor Revoluţiei din Iran a declarat joi că Teheranul şi-ar putea revizui “doctrina nucleară” pe fondul ameninţărilor israeliene.

“O revizuire a doctrinei şi politicii noastre nucleare, precum şi a consideraţiilor comunicate anterior este pe deplin posibilă”, a declarat Ahmad Haghtalab, comandantul responsabil cu securitatea nucleară, potrivit agenţiei de ştiri Tasnim, citată de Reuters.

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, are ultimul cuvânt în ceea ce priveşte programul nuclear al Teheranului, pe care Occidentul îl suspectează că are scopuri militare.

Khamenei a declarat în numeroase rânduri că Teheranul nu a urmărit niciodată construirea sau utilizarea armelor nucleare, lucru interzis de religia sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără

PROSPORT.RO

Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie

CANCAN.RO

Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe săptămână

GANDUL.RO