Acumularea de gaze, posibila cauză a exploziei produse miercuri la blocul din Craiova

Acumularea de gaze, posibila cauză a exploziei produse miercuri la blocul din Craiova

„În acest moment s-a reluat misiunea de căutare – salvare şi îndepărtare a elementelor de construcţie. Presupunem că a fost o acumulare de gaze şi s-a produs o explozie neurmată de incendiu. Cercetările sunt în curs de desfăşurare, implicându-se toate organele abilitate”, a transmis joi IDU Dolj.

Explozia a avut loc miercuri seara la un bloc cu un etaj din Craiova. În urma evenimentului, etajul întâi s-a prăbuşit parţial.

În urma deflagraţiei, patru persoane au fost afectate, dintre care o persoană găsită în stare de inconştienţă, căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar care a fost declarată decedată. Celelalte trei persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme pentru mai multe investigaţii medicale.

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil.

Potrivit ISU Dolj, la locul evenimentului au rămas, în cursul nopţii, o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Craiova pentru asigurarea măsurilor de asigurare a zonei, un echipaj IPJ Dolj şi un echipaj IJJ Dolj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].