Printre persoanele arestate se numără Jakub T., membru al consiliului de administraţie al PZPN, şi fostul secretar general al PZPN, Maciej S., precum şi Iwona T. şi Gabriela M., care erau acţionari şi directori executivi ai unei companii care coopera cu Federaţia.

În conformitate cu legislaţia poloneză, numele de familie ale persoanelor acuzate de infracţiuni nu pot fi publicate.

Radiodifuzorul privat RMF FM a relatat că Jakub T. şi Maciej S. au fost arestaţi pe un aeroport, de unde urmau să zboare spre Cupa Mondială din Qatar.

Corupţia în fotbal a fost supusă unei atenţii sporite la nivel mondial după acuzaţiile Departamentului de Justiţie al SUA potrivit cărora au fost plătite mite pentru a asigura voturi atunci când au fost acordate drepturile de organizare a turneului din Qatar, în urmă cu 12 ani.

Într-o declaraţie postată pe Twitter, PZPN a declarat că tratează rapoartele privind arestările cu „seriozitatea cuvenită”.

„Federaţia nu cunoaşte detaliile cazului şi nu va comenta până când nu va primi informaţii”, s-a precizat într-un comunicat.

„În acelaşi timp, PZPN îşi declară întreaga disponibilitate de a coopera cu serviciile competente pentru a clarifica problema cât mai curând posibil.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/11/catuse-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/11/catuse-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Printre persoanele arestate se numără Jakub T., membru al consiliului de administraţie al PZPN, şi fostul secretar general al PZPN, Maciej S., precum şi Iwona T. şi Gabriela M., care erau acţionari şi directori executivi ai...