Pe unele platforme, trimiterea de mesaje este o modalitate utilă de a stoca informaţii sau de a le transfera între dispozitive. Unele aplicaţii de chat, cum ar fi Slack, încurajează utilizarea unei conversaţii cu tine însuţi ca modalitate de a păstra notiţe.

 

Dar altele, inclusiv WhatsApp, nu au permis oamenilor să vorbească deloc cu ei înşişi. Cu toate acestea, cu o nouă actualizare, acest lucru devine posibil, potrivit Independent.

 

Cu o nouă versiune a aplicaţiei pentru iOS şi Android, utilizatorii pot începe acum o conversaţie cu ei înşişi. Funcţia se implementează încet şi este posibil să nu fie disponibilă încă pentru toată lumea, dar ar trebui să ajungă automat.

 

Dacă este disponibilă, atunci utilizatorii pot începe o nouă conversaţie şi se vor vedea pe ei înşişi listaţi în partea de sus a ecranului, alături de un mesaj care îi încurajează pe oameni să “îşi trimită un mesaj”. Este disponibilă în versiunea 2.22.23.74 pentru iOS şi în versiunea 2.22.23.77 pentru Android.

 

Mesajele pentru sine pot fi o modalitate utilă de a nota informaţii fără a părăsi aplicaţia de chat, de exemplu. De asemenea, poate fi o modalitate utilă de a obţine informaţii sau fişiere de pe un dispozitiv pe altul, deoarece multe aplicaţii de chat, inclusiv WhatsApp, pot fi utilizate pe diferite platforme.

 

Dacă cineva îşi trimite o fotografie de pe telefon, de exemplu, atunci aceasta va fi disponibilă pe versiunea web a WhatsApp, astfel încât să poată fi utilizată acolo.

 

WhatsApp a adăugat recent îmbunătăţiri la funcţia care permite oamenilor să se conecteze pe alte dispozitive. Versiunile mai noi ale aplicaţiei le permit oamenilor să folosească acelaşi cont pe mai multe dispozitive, unde vor rămâne conectaţi, în timp ce, anterior, alte versiuni ale aplicaţiei pur şi simplu reflectau telefonul şi necesitau ca acesta să rămână pornit.

 

Până acum, trimiterea de mesaje pe WhatsApp era posibilă doar prin intermediul unor soluţii complicate. Cea mai simplă era crearea unui grup şi apoi eliminarea altor persoane care făceau parte din el, ceea ce putea fi enervant pentru toţi ceilalţi implicaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/11/app.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/11/app-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Pe unele platforme, trimiterea de mesaje este o modalitate utilă de a stoca informaţii sau de a le transfera între dispozitive. Unele aplicaţii de chat, cum ar fi Slack, încurajează utilizarea unei conversaţii cu tine însuţi...