Am fost acolo. În existenţa asta, scurtă ca un fulger, am fost şi acolo.

Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Pe acoperişul minţii

COMENTARIU Lelia Munteanu: Pe acoperişul minţii

Îi mulţumesc că m-ai călăuzit, că m-ai eliberat de chingile conceptelor, de teroarea lui a fi şi a nu fi, că m-ai ridicat pe acoperişul minţii.
Întâlnirea cu tine a fost cea mai importantă din vieţile mele.

Tu m-ai făcut să aud trompetele de argint şi trompetele de os sunând în acelaşi timp, chemând la cea mai cruntă dintre bătăliile zilnice: lupta cu sinele.

“Nu-ţi vei vedea chipul, până nu vei găsi o oglindă”, mi s-a tot spus. Şi, când nu mi-a mai rămas nimic de căutat, te-am găsit. Tu ai fost oglinda. Tu – calea şi metoda.

Iubirea e ispăşire.

Ispăşirea e clipa de graţie când îţi vezi umbra pe cer.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Am fost acolo. În existenţa asta, scurtă ca un fulger, am fost şi acolo. ...